NYMA - Ervaringen
Menu
Sluit

NYMA

Ervaringen

Lees meer

NYMA

Ervaringen

CrossFit Waalfront heeft zich afgelopen zomer als eerste onderneming gevestigd op het NYMAterrein, dankzij een intensieve samenwerking met de gemeente. Terwijl andere Honig ondernemers de overstap nog gaan maken, is CrossFit Waalfront alweer volop bezig met wat zij het liefste doet: mensen laten sporten!

Het NYMAterrein is een unieke locatie met een veelbelovende toekomst. CrossFit Waalfront verwacht zich in deze bruisende omgeving verder te kunnen ontwikkelen als kennispartner op het gebied van sport, bewegen en verbetering in levensstijl. Daarnaast wil CrossFit Waalfront actief een verbindende rol spelen in de samenwerking met onderwijs, (sport)verenigingen, maatschappelijke organisaties, andere NYMAondernemers en de gemeente Nijmegen.

CrossFit Waalfront is namelijk geen doorsnee sportschool. Ze biedt een uitgebreid aanbod aan groepslessen waarbij er veel aandacht is voor techniek en goed bewegen, om zo het beste uit jezelf te kunnen halen. De trainers creƫren een gemoedelijke sfeer waarbij iedereen de gelegenheid krijgt om op eigen niveau te sporten. Bij CrossFit Waalfront staan er 3 kernwoorden centraal: plezier, leren & progressie.

Arjen Smits
eigenaar CrossFit

 

Deel met vrienden