NYMA - Gevestigde Bedrijven
Menu
Sluit

GEVESTIGDE
BEDRIJVEN

Bekijk bedrijven

GEVESTIGDE
BEDRIJVEN

NYMA is geen leeg bedrijfsterrein, dat stilletjes wacht op een nieuwe invulling. Verschillende ondernemers zijn hier tijdelijk gevestigd en zorgen nu al voor levendigheid. Je vindt ze hieronder.

Cultuurspinnerij De Vasim

Cultuurspinnerij De Vasim huisvest 40 creatieve bedrijven. Van festivalleveranciers zoals een cateraar, tentenbouwer en organisatoren, tot metaal-, brons- en houtbewerkers, kunstenaars, een circusschool, grafisch vormgevers en fotografen.

Bekijk pagina

Waalhalla

Waalhalla is het indoor skatepark van Nijmegen! Samen met vrijwilligers en locals is het skatepark gebouwd. Hier kun je jouw skate skills ontwikkelen. Heb je niks met skaten? Waalhalla biedt ook verschillende workshops en activiteiten aan.

Bekijk pagina

CrossFit Waalfront

Bij CrossFit Waalfront werk je aan je beste en fitste versie van jezelf. CrossFit is voor iedereen, maar je leert het niet in 1 dag, maar stap voor stap. Van proefles tot uitdagende WODs (Work Out of the Day) met krachtige bewegingen.

Bekijk pagina

NYMA Outdoor Gym

De sportschool in de gezonde buitenlucht. Onder de grote bogen van brug 'De Oversteek' trainen we altijd lekker buiten. Zomer én winter. Want buiten sporten voelt lekker, is gezond en is goed voor je weerstand.

Bekijk pagina