NYMA - Gevestigde Bedrijven
Menu
Sluit

GEVESTIGDE
BEDRIJVEN

Bekijk bedrijven

GEVESTIGDE
BEDRIJVEN

Het NYMA-terrein zit vol met ondernemers! Welke dat zijn? Dat vind je op deze pagina.

Eventure

Wij maken evenementen onvergetelijk voor iedereen op het festivalterrein, of je nu bezoeker, medewerker of organisator bent.

Bekijk pagina

Galloway Recording Studio

Galloway is een full-service opnamestudio gevestigd in de Vasim. We bieden volledige tracking- en mixsessies in onze prachtige oude fabrieksstudio.

Bekijk pagina

10KB

Wij zijn 10KB, een jong softwarebedrijf in Nijmegen met enorm veel expertise op het gebied van webapplicatie ontwikkeling. Wij zijn specialisten in software op maat.

Bekijk pagina

ROX Escape Experience

Speel onze prijswinnende escape rooms. Stap binnen in een nieuwe wereld vol puzzels, spanning en verhaal. Blijf vervolgens lekker naborrelen!

Bekijk pagina

Vasim Circus Space

Achttien jaar geleden zijn we met een kleine groep enthousiastelingen begonnen met een circusruimte in het Vasim-gebouw in Nijmegen. Nu trainen tientallen mensen hier op regelmatige basis en werken artiesten aan hun producties.

Bekijk pagina

TINT

TINT teken- en schilderschool Nijmegen biedt een uitgebreid programma van teken- en schildercursussen voor beginners en gevorderden. Er wordt gewerkt in kleine groepen met veel aandacht voor individuele ontwikkeling.

Bekijk pagina
Laad meer