NYMA - Bereikbaarheid
Menu
Sluit

NYMA

Bereikbaarheid

Lees meer

NYMA

Bereikbaarheid

Leuk dat je naar NYMA komt! We raden je aan om dat met de fiets of het openbaar vervoer te doen. De parkeerplaatsen voor auto's en motoren zijn beperkt.

Trein

Kom je met de trein? Plan je reis met de reisplanner. Zo ga je altijd goed voorbereid op reis. 

Bus

Wist je al dat het NYMA-terrein sinds een aantal maanden eigen bushalte heeft genaamd NYMA? Plan je busrit, stads- en streekvervoer, gemakkelijk via 9292.

Fiets

Voor het stallen van je fiets is voldoende ruimte op het NYMA-terrein.

Auto

Kom je toch met de auto naar NYMA? Misschien heb je dan iets aan onderstaande tips.

Vanaf S100 De Oversteek

Via de A325 kun je in Nijmegen-Noord (Lent), bij het treinstation, rechtsaf de Graaf Alardsingel (S100) op. Via stadsbrug De Oversteek kom je Nijmegen binnen. Over de brug kom je bij een rotonde, neem hier de 1e afslag op. Vervolg de weg naar de Waalbandijk (Laan van Oost-Indië). En neem vervolgens de 1e afslag links, de Latensteinweg op. Het NYMA-terrein ligt aan de rechterkant.

Vanaf A73

Kom je vanaf de A73 ga dan bij de 2e stoplichten rechtsaf. Je bent u op de Energieweg. Na 2 kleine rotondes, die je rechtdoor oversteekt, en 2 stoplichten ga je bij de grote rotonde Industrieplein weer rechtdoor. Je komt nu bij de rotonde NYMA-plein. Neem op deze rotonde de 2e afslag de Waalbanddijk (Laan van Oost-Indië) op. Rij na de eerste afslag links de Latensteinweg op. Het NYMA-terrein ligt rechts.

Vanaf Keizer Karelplein

Neem op het Keizer Karelplein de afslag naar de Nassausingel (richting Weurt – Beuningen – industrieterrein Noordkanaalhaven). Rij deze weg af, langs het Kronenburgerpark, tot aan de T-splitsing. Sla hier linksaf en rij onder de Hezelpoort door. Vervolgens de 1e afslag recht, de Weurtseweg op. Rij deze weg af tot je aan de rechtse kant de Winselingseweg ziet. Na 100 meter op de Winselingseweg zie je links het NYMA-terrein.

 

 

Deel met vrienden