NYMA - Ontwerpboek buitenruimte NYMA
Menu
Sluit
Toekomst

Ontwerpboek buitenruimte NYMA

Gepubliceerd: 26 januari '22
Lees meer
Toekomst

Ontwerpboek buitenruimte NYMA

Gepubliceerd: 26 januari '22
Het NYMA-terrein is volop in ontwikkeling en een belangrijk onderdeel van het hele ontwikkelproces is de gemeenschappelijke buitenruimte.

De plannen voor NYMA’s buitenruimte zijn grotendeels klaar en komen tot leven in het Ontwerpboek. Denk aan inrichtingen van de wegen en overbruggingen, maar ook de plannen omtrent ruimte voor experiment en natuur; zie hoe een stevige vlaag aan stadse wildernis verschijnt op het NYMA-terrein. In het document is tekstueel en visueel o.a. te zien hoe een stevige vleug aan stadse wildernis verschijnt op het terrein. NYMA vormt een schakel tussen de verschillende ontwikkelingen langs de Waal en is een van de belangrijkste aanlandingsgebieden op de zuidoever middels de brug de Oversteek. Samen met de ontwikkeling van de binnenstad, het Waalfront en het Engie terrein ontstaat een dynamische, afwisselende beleving van gebieden aan de zuidoever van de rivier. Het bijzondere landschap langs de Waal is een gemeenschappelijke drager.De inrichting van de buitenruimte doen we niet alleen, maar samen met de ondernemers. Stap voor stap.

Benieuwd naar de visualisatie en ontwerpplannen van de NYMA’s buitenruimte?
Bekijk hier het ontwerpboek!

Deel met vrienden