NYMA - Kermis op NYMAterrein
Menu
Sluit
Evenementen

Kermis op NYMAterrein

Gepubliceerd: 17 december '20
Lees meer
Evenementen

Kermis op NYMAterrein

Gepubliceerd: 17 december '20

Afgelopen oktober was voor het eerst de Nijmeegse kermis op het NYMAterrein. Een unieke ervaring voor bezoekers en de kermisexploitanten.

Sander Willemstein is, in opdracht van de gemeente Nijmegen, organisator van de kermis en vertelt in een kort interview over zijn ervaringen met de kermis op het NYMAterrein.

 

Hoe heeft u het NYMA terrein ervaren als evenementenlocatie?

Goed, het terrein heeft een mooie ligging en nagenoeg alle voorzieningen om een evenement te houden. Ook het beheer is prettig en oplossingsgericht!

Wat fijn dat alles goed is bevallen, maar wat vond u er prettig aan?

Locatie, voorzieningen, beheer, parkeergelegenheid.

Wat vond u van de setting/sfeer? Van de opstelling? Technische faciliteiten? Bereikbaarheid? Ondersteuning vanuit gemeente?

Eigenlijk al benoemd; de ondersteuning vanuit de gemeente maar ook vanuit de aannemer, die daar nog aanwezig was, was uitstekend. Problemen werden snel aangepakt en opgelost.

Gelukkig! Maar wat heeft u van bezoekers gehoord over deze locatie?

Bezoekers waren zeer te spreken over de locatie, zeker in relatie tot de huidige tijd vond men dit een uitermate geschikte locatie om de kermis te houden.

Zijn er nog zaken die verbeterd zouden kunnen worden?

Er waren wat plekken waar water bleef staan waardoor mensen deze plekken vermeden, dat zou aangepakt moeten worden. Er zou meer parkeergelegenheid gecreƫerd kunnen worden, maar dat is per evenement natuurlijk ook verschillend en hierbij praat ik dan ook echt even over de kermis.

Zou u anderen het NYMAterrein aanraden als evenementenlocatie?

Zeker!

Kortom het is al even geleden dat de kermis plaats vond op het NYMAterrein, maar we blikken er goed op terug.

Wil jij nou ook een evenement organiseren op het terrein? En heb je vragen over hoe dit gaat? Neem dan contact op met nyma@nijmegen.nl

 

Deel met vrienden