NYMA - Wij maken NYMA
Menu
Sluit
Toekomst

Wij maken NYMA

Gepubliceerd: 16 Juni '20
Lees meer
Toekomst

Wij maken NYMA

Gepubliceerd: 16 Juni '20

De 1e renovatiewerkzaamheden aan de gebouwen op het NYMAterrein zijn gestart. Het gaat om het wind- en waterdicht maken van 2 fabriekshallen van de voormalige CP-Kelcofabriek, naast skatehal Waalhalla. Het Ontwikkelteam NYMA werkt hiervoor samen met de WIL Groep, een Nijmeegs opleidingscentrum dat werkzoekenden schoolt en begeleidt naar werk.

WIL Groep houdt zich bezig met social return van mensen; omscholing en of bijscholing op het gebied van bouwen. De kandidaten krijgen hier de basistechnieken mee die zij uiteindelijk in de praktijk (bij de aangesloten co-makers van WIL Groep) gaan door ontwikkelen tegen een marktconform salaris. Bedrijven die betrokken zijn bij de herontwikkeling van het NYMAterrein, nemen kandidaten van WIL Groep aan voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Deel met vrienden