NYMA - NYMA Zwart x Wit
Menu
Sluit
Toekomst

NYMA Zwart x Wit

Gepubliceerd: 23 Juni '20
Lees meer
Toekomst

NYMA Zwart x Wit

Gepubliceerd: 23 Juni '20

Sinds ongeveer een maand vind je op het terrein een nieuwe muurschildering: NYMA Zwart x Wit. In de toekomst kunnen hobbyfotografen, die zelf niet de financiële middelen hebben om een studio te huren of de behouden, deze muurschildering als achtergrond gebruiken voor hun foto’s.

Om NYMA een levendige en bruisende plek te laten blijven is deze fotoshoot plek bedacht. We nodigen fotografen uit om  NYMA Zwart x Wit, samen met  het industriële karakter van het gebied, als buitenstudio (gratis) te gebruiken.

NYMA Zwart x Wit is één van de placemacking projecten die de afgelopen weken door NYMA ontwikkelteam, in samenwerking met MVO Solutions, is gemaakt. Vanwege de werkzaamheden kun je voorlopig als bezoeker nog geen gebruik maken van Zwart x Wit. Maar hier komt binnenkort verandering in.

 

Deel met vrienden