NYMA - NYMA steekt Nijmegen een hart onder de riem
Menu
Sluit
Business

NYMA steekt Nijmegen een hart onder de riem

Gepubliceerd: 16 Juni '20
Lees meer
Business

NYMA steekt Nijmegen een hart onder de riem

Gepubliceerd: 16 Juni '20

Hoewel de coronamaatregelen langzaamaan worden versoepeld, bevinden we ons nog steeds in crisistijd.  NYMA wil de stad een hart onder de riem steken en wel op een vrij letterlijke manier: sinds donderdag 11 juni klopt er op De Vasim een 10 meter hoog kloppend hart.

Naast het symbolische hart onder de riem en de landelijke en lokale steunmaatregelen voor ondernemers, maakt het Ontwikkelteam NYMA ook een gebaar. Ondernemers die belangstelling hebben voor een tijdelijk initiatief op NYMA (op het terrein rondom De Vasim of de evenementenlocatie bij het fabrieksterrein) hoeven tot het einde van het jaar geen huur te betalen bij gebruik van het terrein. Dat geldt ook voor evenementen, mochten die weer mogelijk zijn later in het jaar. Belangstellenden kunnen zich voor meer informatie en de voorwaarden melden via nyma@nijmegen.nl.

Het grote hart is een initiatief van NYMA en Bert Broekman van Anders Consultancy & Design. De Nijmeegse ondernemer draagt NYMA een warm hart toe en zoekt actief de samenwerking met andere ondernemers met belangstelling voor het herontwikkelingsterrein. Het is de bedoeling dat het hart 31 dagen klopt voor de stad.

***

Rijksoverheid

Lees het nieuwsbericht van de rijksoverheid van 25 juni 2020 over algemene regels voor activiteiten buiten.

 

Foto: Thea van den Heuvel Fotografie

 

Deel met vrienden