NYMA - NYMA ondernemers gevraagd! Ronde 2
Menu
Sluit
Business

NYMA ondernemers gevraagd! Ronde 2

Gepubliceerd: 20 januari '20
Lees meer
Business

NYMA ondernemers gevraagd! Ronde 2

Gepubliceerd: 20 januari '20

Lonkt het idee van ondernemen op NYMA? Kom dan in actie! Tot 16 maart 2020 kunnen ondernemers die zich op NYMA willen vestigen een plan indienen. Dit is de 2e uitvraagronde (de 1e was eind 2019). De ingediende plannen beoordelen we op haalbaarheid, zodat duidelijk wordt wie geïnteresseerd is en straks kans maakt op een plek op het terrein.

In het plan moet je onder meer aangeven voor welk deel van het terrein je belangstelling hebt, als huurder of aandeelhouder, en hoe het bedrijf past binnen het NYMAconcept. Ook wordt gevraagd om een exploitatiebegroting. Wat meer informatie nodig? Wie wil kan ter voorbereiding een 1-op-1 gesprek met de kwartiermaker aanvragen.

Haalbaar?

De kwartiermaker en een onafhankelijke expert beoordelen de plannen tussen 16 maart en eind april op haalbaarheid. Wordt een plan als haalbaar gezien, dan volgt per gebouw en/of kavel een selectietraject om definitief te bepalen of de geïnteresseerde ondernemer zich daar kan vestigen. De plannen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. De plannen uit de 1e uitvraagronde hebben dus voorrang op inzenders van deze 2e uitvraag.

De planning van het vervolgtraject verschilt per gebouw en/of kavel en hangt onder meer af van de planning voor de herontwikkeling van het hele gebied, de duur van het huidige gebruik, de bouwkundige staat van de gebouwen en de financieringsmogelijkheden van de verbouwingen.

Bekijk de ‘uitvraag’ voor meer informatie.

 

Deel met vrienden