NYMA - NYMA-ondernemers gevraagd!
Menu
Sluit
Business

NYMA-ondernemers gevraagd!

Gepubliceerd: 17 september '19
10 - 15 min
Lees meer
Business

NYMA-ondernemers gevraagd!

Gepubliceerd: 17 september '19
10 - 15 min
De ontwikkeling van NYMA is een nieuwe fase in gegaan! Tot 12 november 2019 kunnen ondernemers die zich willen vestigen een plan indienen. Deze plannen worden beoordeeld op haalbaarheid, zodat duidelijk wordt wie geïnteresseerd is en straks kans maakt op een plek op het terrein. Vanaf 2020 volgt stapsgewijs de formele selectieprocedure van ondernemers per gebouw of kavel.

In het plan moet een ondernemer onder meer aangeven voor welk deel van het terrein hij belangstelling heeft, als huurder of eigenaar, en hoe het bedrijf past binnen het NYMAconcept. Ook wordt gevraagd om een exploitatiebegroting. Wie wil kan ter voorbereiding een 1-op-1 gesprek met de kwartiermaker aanvragen.

Haalbaar?

De kwartiermaker en een onafhankelijke expert beoordelen de plannen tussen 12 november en 31 december op haalbaarheid. Wordt een plan als haalbaar gezien, dan volgt per gebouw en/of kavel een selectietraject om definitief te bepalen of de geïnteresseerde ondernemer zich daar kan vestigen De plannen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

De planning van dit vervolgtraject verschilt per gebouw en/of kavel en hangt onder meer af van de planning voor de herontwikkeling van het hele gebied, de duur van het huidige gebruik, de bouwkundige staat van de gebouwen en de financieringsmogelijkheden van de verbouwingen.

Bekijk de ‘uitvraag’ voor meer informatie.

Deel met vrienden