NYMA - Ontwikkelstrategie voor NYMA
Menu
Sluit
Toekomst

Ontwikkelstrategie voor NYMA

Gepubliceerd: 9 Juli '19
Lees meer
Toekomst

Ontwikkelstrategie voor NYMA

Gepubliceerd: 9 Juli '19

190620 NYMA Ontwikkelstrategie

 

De doelen van de ontwikkeling van NYMA staan in de Ontwikkelstrategie NYMA, die het college van burgemeester en wethouders deze week heeft vastgesteld. De ontwikkeling van NYMA neemt enkele jaren in beslag, maar tijdelijke bedrijvigheid en evenementen zorgen nu al voor levendigheid op het terrein.

De raad bespreekt de Ontwikkelstrategie NYMA in het najaar 2019.

We Play, We create, We share

De historische waarden in combinatie met het industriële karakter definiëren NYMA. Uniek en aantrekkelijk voor zowel ondernemers als bezoekers. Ruimte voor bezoekers om ervaringen op te doen, nieuwe producten te zien, indrukwekkende evenementen te bezoeken of gewoon te genieten van horeca aan het water in een industriële historische sfeer (We play, We create, We share).

Deel met vrienden